Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/12/1988 Μαγεία John Barnes με Arsenal στο Λονδίνο (vid)

Σαν σήμερα: 4/12/1988 Μαγεία John Barnes με Arsenal στο Λονδίνο (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα έρθουν ισόπαλοι με την Arsenal στο Highbury για το πρωτάθλημα, με τον John Barnes να δίνει ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας & αποτελεσματικότητας.

Μπροστά σε ένα απίστευτα χαμηλότερο κοινό που το απάρτιζαν 31.863 θεατές, 22.000 περίπου λιγότεροι από το πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για το League Cup (9/11/1988) και με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (γεγονός στο οποίο αποδόθηκε η χαμηλή προσέλευση), οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, παρ’ όλες τις προσπάθειες εκατέρωθεν.

Οι Κόκκινοι ήταν καλύτεροι κι ευτύχησαν να προηγηθούν με μία απίστευτη ενέργεια του John Barnes 46′, όταν του έδωσε ασίστ ο Nigel Spackman κι εκείνος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τους Gunners, για να πλασάρει υποδειγματικά τον ανήμπορο να αντιδράσει John Lukic.

Την εμφάνισή τους οι Reds δεν κατάφεραν να την εξαργυρώσουν με τους βαθμούς της νίκης, αφού στο 70′ Alan Smith ισοφάρισε για τους Λονδρέζους σε 1-1, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό. Έτσι βγήκαν χαμένες και οι 2 ομάδες, καθώς έχασαν έδαφος στο κυνήγι της πρωτοπόρου Norwich City.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο V. G. Callow.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 4/12/1988 Μαγεία John Barnes με Arsenal στο Λονδίνο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com